Over MCT

MCT is een jonge, dynamische trailerbouwer, gevestigd in de landelijke Achterhoek. Een gebied met uitgestrekte agrarische velden en fraaie coulisselandschappen. In deze inspirerende omgeving zijn we dagelijks in de weer onze klanten te voorzien van de beste producten tegen de scherpste prijs. Omdat we de markt op ons duimpje kennen, de taal van boer en vervoerder spreken, ontwikkelen we innovatieve oplossingen voor het transporteren van melk en andere vloeistoffen.

MCT Milk Collecting Trailers

MCT (sinds 2016) ontwerpt en bouwt, vervaardigt en produceert RMO-trailers met eigen mechanische stuursystemen. MCT is een initiatief van Frans klein Tank uit Lichtenvoorde die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend in de transport- en trailerbouwwereld.

Met de productie van innovatieve RMO-trailers, sluit Frans met MCT naadloos aan op de wensen van de markt en de eisen van overheden. Vele transporteurs in binnen- en buitenland hebben hun weg naar MCT dan ook al gevonden.

Innovatief

MCT houdt zich continu bezig met het vinden van slimme oplossingen voor veiligheid, tijdbesparing, automatische afhandelingen, brandstofbesparing en het gebruik van lichtere materialen. In het kader van de huidige wet- en regelgeving is het goed te kunnen vertrouwen op het vakmanschap van MCT.

Internationale toekomstvisie

De markt voor specifiek transport zal in de toekomst verder toenemen. Standaardoplossingen zullen dan niet meer voldoen. MCT bouwt nu al voor de toekomst. Ook internationaal: In Duitsland en België rijden inmiddels trailers van MCT.

Flexibele organisatie

MCT heeft alles in huis voor het ontwikkelen en produceren van kwalitatief hoogwaardige trailers en specials. De kern van MCT bestaat uit directie, sales en marketing, engineering, productontwikkeling, inkoop, projectcoördinatie, eigen productie en service. De assemblage van producten gebeurt zowel in eigenhuis als bij gespecialiseerde bedrijven waarbij MCT zelf de benodigde onderdelen rechtsreeks bij fabrikanten inkoopt. Met een relatief kleine basisorganisatie realiseert MCT uiterst flexibel en tegen concurrerende prijzen robuuste, betrouwbare trailers. Een hele geruststelling voor vervoerders. Naast gedreven medewerkers behoort materieel waarop je blindelings kunt vertrouwen tot hun standaarduitrusting. Op MCT dus…